Šport
39 ogledov

Navas pri belemu baletu

Keylor Navas EPA
Kostariški vratar Keylor Navas je tudi uradno postal novi član madridskega Reala.

Keylor Navas bo v novi sezoni član evropskih prvakov. Kostariški vratar se bo iz Levanteja preselil k Real Madridu, ki je zanj odštel 10 milijonov evrov. Toliko je namreč znašala odkupna klavzula za čuvaja mreže, ki se je izjemno izkazal na svetovnem prvenstvu v Braziliji. Kostaričan naj bi naslednjih šest let prebil na stadionu Santiago Bernabéu, uradno pa b o navijačem kluba predstavljen v torek ob 13. uri.

Pri španskem časniku As so že opravili anketo, kdo bi moral biti v naslednji sezoni prvi vratar Reala. Kar 52,99 odstotkov jih je glasovalo za 27-letnega Kostaričana, zanj se je namreč odločilo več kot 12 tisoč bralcev, skupno pa jih je glasovalo več kot 24 tisoč. Velik padec je doživel Iker Casillas, ki se ni ravno izkazal na zadnji pripravljalni tekmi proti Manchester Unitedu. Španski reprezentančni vratar je padel celo na tretje mesto, prehitel ga je Diego López. Legenda Madrida je tako prejela le 17,71 odstotka glasov, Lopez pa 29. Trener Reala Carlo Ancelotti sicer pravi, da bo v španskem superpokalu na vratih stal prav Casillas.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.