Šport
19 ogledov

Po poti svojega idola

James Rodriguez EPA
"Zidane je bil moj idol," je ob uradni predstavitvi v dresu Reala dejal novi član belega baleta James Rodríguez.

James Rodríguez je z 80 milijoni evrov, ki jih je prejel Monaco, postal tretji najdražji član v zgodovini madridskega Reala, galaktiki so več denarja odšteli le pri prestopih Cristiana Ronalda in Garetha Bala. Uradno predstavitev Kolumbijca je na stadionu Santiago Bernabeu sicer spremljalo več kot 40.000 navijačev belega baleta.

"Izjemno sem vesel, da bom lahko igral tukaj. Real Madrid je največji klub na svetu in upam, da mu bom pomagal pri osvajanju velikega števila lovorik. Moje sanje so se naposled uresničile," je dejal Rodríguez in dodal, da je v mladosti oboževal Zinedina Zidana, Ronalda in Roberta Carlosa. "Zidane je bil vedno moj idol. Vedno sem bil navijač Reala. Vselej sem spremljal tekme tega kluba in sanjal o tem, da bom nekoč nosil ta dres," je izjavil Klumbijec. 

V kolumbijski reprezentanci in pri Monacu je bil njegov soigralec tudi Radamel Falcao, ki naj bi bil naslednja velika tarča galaktikov. "O tem se nisva pogovarjala, ničesar mi ni povedal. Falcao je izjemen strelec in vsekakor bi lahko dobro igral tudi pri Realu, a odločitev je v rokah klubov," o morebitnem prihodu rojaka meni 23-letni nogometaš.

Ta bo imel kar precejšnjo konkurenco, saj so za napadalne akcije pri Realu že zadolženi Cristiano Ronaldo, Gareth Bale, Karim Benzema in IscoÁngela di Marío pa si želijo kupiti pri PSG. "Igral bom na mestu, ki mi ga bo določil trener. Na sredini, desno ali levo. Vseeno mi je," pravi novi član Reala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.