Več tednov igral s počeno kostjo

Foto: EPA
Foto: EPA
Robert Koren, nekdanji slovenski nogometni reprezentant in kapetan angleškega prvoligaša Hull Cityja bo moral prisilno počivati pet tednov, potem ko si je zlomil kost v stopalu, so danes sporočili iz klubskega vodstva.
Oglej si celoten članek

Dvaintridesetletni Koren je v začetku tedna opravil rentgenski pregled stopala, ki je razkril, da je s poškodbo igral kar nekaj tednov. Slovenski vezist bo tako izpustil vsaj štiri tekme angleškega prvenstva premier league proti Newcastlu, West Hamu, Aston Villi in Evertonu.

"Menimo, da bo Robert z igrišč odstoten od štiri do pet tednov, saj si je zlomil kost v desnem stopalu," je trener Hull Cityja Steve Bruce povedal za klubsko spletno stran in dodal: "To je za nas hud udarec. Kost je počila že pred nekaj tedni in fant je v bistvu igral z zlomljeno nogo."

"Minulo soboto so se bolečine povečale, zato smo ga poslali na rentgenski pregled, ki je razkril, da ima Robert počeno kost v stopalu," je še dejal Bruce.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.