Šport > Nogomet
39 ogledov

Več tednov igral s počeno kostjo

robert koren EPA
Robert Koren, nekdanji slovenski nogometni reprezentant in kapetan angleškega prvoligaša Hull Cityja bo moral prisilno počivati pet tednov, potem ko si je zlomil kost v stopalu, so danes sporočili iz klubskega vodstva.

Dvaintridesetletni Koren je v začetku tedna opravil rentgenski pregled stopala, ki je razkril, da je s poškodbo igral kar nekaj tednov. Slovenski vezist bo tako izpustil vsaj štiri tekme angleškega prvenstva premier league proti Newcastlu, West Hamu, Aston Villi in Evertonu.

"Menimo, da bo Robert z igrišč odstoten od štiri do pet tednov, saj si je zlomil kost v desnem stopalu," je trener Hull Cityja Steve Bruce povedal za klubsko spletno stran in dodal: "To je za nas hud udarec. Kost je počila že pred nekaj tedni in fant je v bistvu igral z zlomljeno nogo."

"Minulo soboto so se bolečine povečale, zato smo ga poslali na rentgenski pregled, ki je razkril, da ima Robert počeno kost v stopalu," je še dejal Bruce.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.