"Več vidim Ronaldove mišice kot ženine prsi"

Foto: EPA
Foto: EPA
Madridski Real je pred jutrišnjo povratno tekmo Lige prvakov proti Wolfsburgu v velikih težavah.
Oglej si celoten članek

"Igralci Reala so izgledali kar užaljeni, da morajo igrati v Wolfsburgu. Niti Ronaldu niti Balu se ni dalo igrati v obrambi, to pa je tekmecu omogočilo veliko prostora," je o prvi tekmi, ki jo je sloviti kraljevi klub izgubil z 0:2 dejal nekdanji nemški reprezentančni vratar Oliver Kahn.

Streznitev je za madridski Real prišla le nekaj dni po veličastni zmagi na Camp Nou, ko so z 2:1 premagali Barcelono. Po tekmi so se nogometaši iz španske prestolnice v zmagovalni pozi fotografirali v garderobi. "V zadnjem času sem večkrat videl trebušne mišice Cristiana Ronalda kot prsi moje žene," je še dejal legendarni Kahn.

Kljub precejšnjemu zaostanku so Španci prepričani, da se lahko prebijejo v polfinale. "V nogometu se lahko zgodi prav vse - bili smo že tudi 13 točk za Barcelono," je pred povratnim dvobojem z Nemci dejal trener reala Zinedine Zidane, ki bo na zelenico poslal enako enajsterico kot na El Clasicu.

"To ni moja prva velika tekma v vlogi trenerja. Treba ostati miren, vselej je čutiti pritisk, ko začnemo tekmo. A to ni težava, če smo osredotočeni," je dejal nekdanji francoski reprezentant. Ta računa na podporo gledalcev: "Želim, da nas navijači spodbujajo do zadnjega sodnikovega žvižga. Z odličnim vzdušjem lahko vplivajo na potek tekme. Mi pa jim moramo ponuditi dober obračun."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.