Šport > Nogomet
25 ogledov

"Več vidim Ronaldove mišice kot ženine prsi"

(Real Madrid - Roma) Zinedine Zidane EPA
Madridski Real je pred jutrišnjo povratno tekmo Lige prvakov proti Wolfsburgu v velikih težavah.

"Igralci Reala so izgledali kar užaljeni, da morajo igrati v Wolfsburgu. Niti Ronaldu niti Balu se ni dalo igrati v obrambi, to pa je tekmecu omogočilo veliko prostora," je o prvi tekmi, ki jo je sloviti kraljevi klub izgubil z 0:2 dejal nekdanji nemški reprezentančni vratar Oliver Kahn.

Streznitev je za madridski Real prišla le nekaj dni po veličastni zmagi na Camp Nou, ko so z 2:1 premagali Barcelono. Po tekmi so se nogometaši iz španske prestolnice v zmagovalni pozi fotografirali v garderobi. "V zadnjem času sem večkrat videl trebušne mišice Cristiana Ronalda kot prsi moje žene," je še dejal legendarni Kahn.

Kljub precejšnjemu zaostanku so Španci prepričani, da se lahko prebijejo v polfinale. "V nogometu se lahko zgodi prav vse - bili smo že tudi 13 točk za Barcelono," je pred povratnim dvobojem z Nemci dejal trener reala Zinedine Zidane, ki bo na zelenico poslal enako enajsterico kot na El Clasicu.

"To ni moja prva velika tekma v vlogi trenerja. Treba ostati miren, vselej je čutiti pritisk, ko začnemo tekmo. A to ni težava, če smo osredotočeni," je dejal nekdanji francoski reprezentant. Ta računa na podporo gledalcev: "Želim, da nas navijači spodbujajo do zadnjega sodnikovega žvižga. Z odličnim vzdušjem lahko vplivajo na potek tekme. Mi pa jim moramo ponuditi dober obračun."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.