Večer Tracyja McGradyja

Foto: Žurnal24 Tracy McGrady je na tekmi igral bolan in dosegel osem točk.
Prvi decembrski dan je bilo v ligi NBA na programu sedem tekem. Zmage sta se veselila Beno Udrih s Sacramentom in Boštjan Nachbar v dresu New Jerseyja. Svoj šov pa je uprizoril Tracy McGrady.
Oglej si celoten članek
 

Liga NBA

Toronto : Washington 97:101
Minnesota : Memphis 80:109
Charlotte : Chicago 95:111
Houston : Sacramento 99:107
Philadelphia : New Jersey 92:94
Dallas : New Orleans 108:112
Detroit : Milwaukee 117:91

Beno Udrih je pred 15 tisoč gledalci k zmagi Sacramenta v 34. minutah, kolikor jih je prebil na parketu dosegel 15 točk in bil tretji strelec Kraljev. Več točk sta dosegla le Kevin Martin in Ron Artest , ki sta jih dala po 26. Večer je minil predvsem v znamenju Tracyja McGradyja , ki je Sacramentu nasul kar 40 točk, od tega 28 v prvem polčasu. To je že 44. tekma na kateri je McGrady dosegel 40 točk ali več in tretja v tej sezoni. Za Houston je 29 točk dodal še visokorasli Kitajec Yao Ming , kar pa ni pomagalo Houstonu, saj so izgubili z 99:107. Kralji so le zabeležili novo zmago, saj so na zadnjih petih srečanjih, štirikrat izgubili. „ McGrady je strašljiv košarkar. Tako je dober, da j eedina stvar, ki jo lahko storiš ta, da ga krije najboljši igralec,“ je po tekmi dejal trener Kraljev Reggie Theus .


Beno Udrih je igral 34 minut. © Action Images

 
Izmed Slovencev, ki so stopili na parket se je zmage veselil tudi Boštjan Nachbar , ki je blestel v pripravljalnih tekmah na novo sezono NBA, tokrat pa v 16. minutah dosegel tri točke. Mrežice iz New Jerseyja so po nizu petih porazov pred domačimi gledalci, tokrat dosegle minimalno zmago s 94:92 nad Philadelphio. V domači ekipi New Jerseyja je bil s 24 točkami strelsko najbolj razpoložen Vince Carter .

V dresu Toronta na tekmi proti Washingtonu je zaigral Rašo Nesterovič , ki je v 28. minutah dosegel šest točk. K zmagi Washingtona s 101:97 je z 29 točkami najbolj pripomogel 27-letni Carin Butler . V šestnajstih minutah igre pa se med strelce ni vpisal Primož Brezec , ki je v dresu Charlottea visoko s 95:111 izgubil proti Chicagu.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.