Večer zaznamovala poteza Jokića, grozi mu suspenz

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Najboljši košarkar minule sezone si je privoščil nešportno potezo.
Oglej si celoten članek

Nikola Jokić, v minuli sezoni najkoristnejši košarkar rednega dela lige, je na tekmi med njegovim Denverjem in Miamijem nokavtiral Markieffa Morrisa. Ta se je najprej zaletel v Srba, ki je izgubil živce in nato s hrbta udaril tekmeca. Košarkar moštva s Floride je dlje časa obležal na tleh.

Do incidenta je sicer prišlo dve minuti in pol pred koncem dvoboja, ko je Denver že vodil s 111:94. Jokić je pred nespametno potezo igral svojo tekmo sezone, prišel je do trojnega dvojčka s 25. točkami, 15 skoki in desetimi asistencami. "Počutim se zelo, zelo slabo," je po dogodku, ko se je že nekoliko umiril, o svojem početju dejal srbski košarkar. Jokiću verjetno grozi daljši suspenz.

Pri Miamiju so dejali, da je Morris utrpel poškodbo vratu. Nuggets so sicer tekmo dobili s 113:96.

V preteklosti je imel nekaj težav z dvojčkoma Morris sicer tudi Luka Dončić. V končnici, ki je bila odigrana v mehurčku na Floridi, je Slovenec večkrat naletel na Marcusa Morrisa, člana moštva LA Clippers, med drugim mu je slednji po mnenju mnogih tudi namerno stopil na že poškodovani gleženj.

 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 14:52 9. November 2021.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. V prvem mesecu sem prejel 21758 …

  • 11:27 9. November 2021.

    glede na splošno obnašanje in stalno izzivanje, bi si suspenz zaslužil tadrug...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.