Šport > Košarka
4273 ogledov

Večer zaznamovala poteza Jokića, grozi mu suspenz

Nikola Jokić Profimedia
Najboljši košarkar minule sezone si je privoščil nešportno potezo.

Nikola Jokić, v minuli sezoni najkoristnejši košarkar rednega dela lige, je na tekmi med njegovim Denverjem in Miamijem nokavtiral Markieffa Morrisa. Ta se je najprej zaletel v Srba, ki je izgubil živce in nato s hrbta udaril tekmeca. Košarkar moštva s Floride je dlje časa obležal na tleh.

Do incidenta je sicer prišlo dve minuti in pol pred koncem dvoboja, ko je Denver že vodil s 111:94. Jokić je pred nespametno potezo igral svojo tekmo sezone, prišel je do trojnega dvojčka s 25. točkami, 15 skoki in desetimi asistencami. "Počutim se zelo, zelo slabo," je po dogodku, ko se je že nekoliko umiril, o svojem početju dejal srbski košarkar. Jokiću verjetno grozi daljši suspenz.

Pri Miamiju so dejali, da je Morris utrpel poškodbo vratu. Nuggets so sicer tekmo dobili s 113:96.

V preteklosti je imel nekaj težav z dvojčkoma Morris sicer tudi Luka Dončić. V končnici, ki je bila odigrana v mehurčku na Floridi, je Slovenec večkrat naletel na Marcusa Morrisa, člana moštva LA Clippers, med drugim mu je slednji po mnenju mnogih tudi namerno stopil na že poškodovani gleženj.

 

 

 

Komentarjev 2
  • Monica_Coleman 14:52 09.november 2021.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. V prvem mesecu sem prejel 21758 $ in 29467 $ v zadnjem mesecu google pay doma za 3 ure dela na dan. ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

  • DasAuto 11:27 09.november 2021.

    glede na splošno obnašanje in stalno izzivanje, bi si suspenz zaslužil tadrug...

Sorodne novice