Šport > Košarka
20205 ogledov

Dončić je naveličan in tega se ne boji povedati naglas

luka dončić Profimedia
Mladi zvezdnik lige NBA je naveličan medijskih obveznosti.

Luka Dončić je po zmagi njegovega moštva nad San Antonio Spurs na novinarski konferenci nasmejal novinarje z opazko, ki povzame njegov odpor do druženja s predstavniki sedme sile.

Novinarske konference so za NBA košarkarje nujno zlo, Dončić pa se kot prvi zvezdnik moštva in eden najprepoznavnejših obrazov franšize pogosto znajde v položaju, ko mora odgovarjati na vprašanja. 

Medtem ko so udeleženci tiskovnih konferenec po zmagah dokaj razpoloženi za debato z novinarji, pa je po porazu razpoloženje dokaj turobno, igralci pa praviloma niso preveč naklonjeni poglobljeni analizi vzrokov za neuspeh.

luka dončić Redko videno Šport V Dallasu pokajo od ponosa: "Kar je storil Dončić, je dokaz ..."

Dončić po zmagi nad ostrogami sicer ni imel posebnih razlogov za nezadovoljstvo, a zaradi tega njegova izjava ni nič manj zgovorna.

Ko je tiskovna predstavnica na neki točki napovedala zadnje vprašanje v španskem jeziku, se je novinarjem opravičila in dodala, da bodo naslednjič imeli na voljo več časa.

"82 tekem," je pikro pripomnil Dončić in s tem spravil v smeh vse prisotne.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.