"Večkrat sem spal s Carlosom kot z ženskami"

Foto: EPA
Foto: EPA
Brazilec Ronaldo je septembra dopolnil 38 let, pripravlja pa se na vrnitev na igrišča. V drugi ameriški ligi bo branil barve Fort Lauderdala.
Oglej si celoten članek

Legendarni napadalec Ronaldo si je znova zaželel nogometne igre. V drugi ameriški nogometni ligi (NASL) bo zaigral kot član Fort Lauderdala, kluba katerega je tudi lastnik. Sezona se bo začela aprila.

V pogovoru za Sports Illustrated se je sloviti Brazilec sicer spomnil svoje bogate kariere. "Zadetka v finalu svetovnega prvenstva leta 2002 sta mi zagotovo najbolj pri srcu. To je bil izjemen občutek," je dejal Ronaldo. Najtežje je bilo zabiti zadetek Gianluigiju Buffonu, v obrambi pa ga je najbolj namučil Paolo Maldini

Njegov najljubši igralec je sicer Roberto Carlos: "Z njim sem po sobah in v posteljah preživel več časa kot z vsemi ženskami v svojem življenju. Vseskozi sva bila skupaj. Dvajset let sva igrala za Brazilijo, Real Madrid, Corinthians ..." Najbolj je občudoval Zinedina Zidana, Zico pa je bil njegov idol v mladih letih. Za najboljšega trenerja s katerim je delal je izbral Maria Zagalla

In kdo je trenutno najboljši napadalec na svetu? "Zlatan Ibrahimović. Neverjetno se premika po igrišču, z lahkoto dosega zadetke, užival sem v njegovih predstavah, ko sem si v živo ogledal tekme PSG-ja."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.