Šport
32 ogledov

"Večkrat sem spal s Carlosom kot z ženskami"

Ronaldo EPA
Brazilec Ronaldo je septembra dopolnil 38 let, pripravlja pa se na vrnitev na igrišča. V drugi ameriški ligi bo branil barve Fort Lauderdala.

Legendarni napadalec Ronaldo si je znova zaželel nogometne igre. V drugi ameriški nogometni ligi (NASL) bo zaigral kot član Fort Lauderdala, kluba katerega je tudi lastnik. Sezona se bo začela aprila.

V pogovoru za Sports Illustrated se je sloviti Brazilec sicer spomnil svoje bogate kariere. "Zadetka v finalu svetovnega prvenstva leta 2002 sta mi zagotovo najbolj pri srcu. To je bil izjemen občutek," je dejal Ronaldo. Najtežje je bilo zabiti zadetek Gianluigiju Buffonu, v obrambi pa ga je najbolj namučil Paolo Maldini

Njegov najljubši igralec je sicer Roberto Carlos: "Z njim sem po sobah in v posteljah preživel več časa kot z vsemi ženskami v svojem življenju. Vseskozi sva bila skupaj. Dvajset let sva igrala za Brazilijo, Real Madrid, Corinthians ..." Najbolj je občudoval Zinedina Zidana, Zico pa je bil njegov idol v mladih letih. Za najboljšega trenerja s katerim je delal je izbral Maria Zagalla

In kdo je trenutno najboljši napadalec na svetu? "Zlatan Ibrahimović. Neverjetno se premika po igrišču, z lahkoto dosega zadetke, užival sem v njegovih predstavah, ko sem si v živo ogledal tekme PSG-ja."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.