Šport
99 ogledov

Raúl pred selitvijo v ZDA

Raul Al Sadd Katar doha podpis pogodbe pogodba predstavitev EPA
Raúl González Blanco in predstavniki kluba New York Cosmos so konec tedna znova sedli za mizo. Nekdanji španski reprezentant naj bi bil blizu igranja v ligi NASL.

Predstavniki kluba New York Cosmos so se konec tedna po treh mesecih znova sestali z Raúlom, a do končne odločitve o sodelovanju ni prišlo. 

Sedemintridesetletni Raúl je po izteku pogodbe s katarskim klubom Al-Sadd prišel na počitnice v New York in si ogledal dvoboj lige NASL (North American Soccer League) med Cosmosom in ekipo Indy Eleven, ki se je končal brez zadetkov.

Pri Cosmosu nekdanjemu zvezdniku madridskega Reala poleg igralske vloge, Raúl si še vedno želi igrati, ponujajo tudi eno izmed vlog v strokovnem štabu kluba, ki igra v ameriški drugoligaški konkurenci. Prestopni rok za ameriške klube se je sicer končal 6. oktobra, a v New Yorku upajo, da bodo Španca v podpis pogodbe prepričali do januarskega prestopnega roka. Cosmos naj bi bil za Raúla odlično izhodišče za graditev trenerske kariere, saj se nogomet v ZDA zelo hitro razvija.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.