Šport > Nogomet
20 ogledov

''Raúl bo ambasador ali karkoli bo želel''

raul EPA
Lastnik nemškega Schalkeja Clement Tonnies pravi, da so Raúlu vrata kluba vedno odpra.

Španski nogometni zvezdnik Raúl, ki ob koncu kariere igra za katarski klub Al Saad, bo, potem ko bo odložil nogometne čevlje v kot, morda ambasador nemškega kluba Schalke. V moštvu iz Gelsenkirchna, kjer je 36-letni Raúl med leti 2010 in 2012 pustil močan pečat, so mu sicer ponudili kakršnokoli vlogo v klubu.

Lastnik Clement Tonnies pravi, da je Raúl v Schalkeju vedno dobrodošel. "Povedal sem mu, da imamo zanj vrata vedno odprta. Lahko si izbere kakršnokoli vlogo, mislim pa, da bi mu najbolj ustrezala ambasadorska. To sem mu tudi povedal in dejal je, da bo resno razmislil o tem," je v pogovoru za časnik Bild dejal Tonnies.

Raúl se je, potem ko je 16 sezon preživel v madridskem Realu in z njim osvojil šest naslovov prvaka, z 228 goli je še vedno najboljši strelec kluba, pred tremi leti preselil v Nemčijo. S Schalkejem je osvojil nemški pokal in superpokal. Pred tednom dni je s svojim sedanjim klubom gostoval v Gelsenkirchnu in odigral tudi poslovilno tekmo - oziroma prvi polčas - za nemški klub, po koncu pa mu je 78.000 navijačev namenilo stoječe ovacije.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.