Šport > Nogomet
32 ogledov

Benítez bi pokupil polovico Reala

rafael benitez Reuters
Trener Napolija Rafael Benítez se zanima za nakup Fábia Coentrãa, ki bi postal že četrti nogometaš Real Madrida, ki se je v zadnjih tednih preselil v Neapelj.

Italijanski Napoli je v letošnjem poletnem prestopnem roku kupil že tri nogometaše Real Madrida, trener Rafael Benítez pa naj bi se po pisanju španskih medijev zanimal še za Fábia Coentrãa.

Portugalski vezist naj bi bil del ponudbe, s katero želi Real Madrid v svoje vrsti zvabiti Garetha Bala, galaktiki pa za Valižana poleg Coentrãa ponujajo še Ángela Di Marío in 60 milijonov evrov. Dejsto, da je Real pripravljen prodati Coentrãa, je spodbudna novica za Napoli, ki je v nekaj mesecih španskemu nogometnemu velikanu izplačal 62 milijonov evrov.

Napoli so v zadnjih tednih okrepili Gonzalo Higuaín, Raúl Albiol in José Callejón, Benítez pa še vedno boleha za nakupovalno mrzlico. Španski strateg se zanima tudi za Bruna Martinsa (Feyenood) in Davideja Astorija (Cagliari), ki oba predstavljata cenejšo alternativo Coentrãu. Ta se je v Real preselil leta 2011 iz Benfice, beli balet pa je takrat zanj odštel 30 milijonov evrov.

Carlo hvali Ronaldo, Kaká prepočasen

carlo ancelotti | Avtor: Reuters Reuters
Trener Real Madrida Carlo Ancelotti pa ima trenutno veliko dela s Kakájem, ki upa, da bo pod taktirko nekdanjega trenerja ponovno našel mesto v prvi enajstericii.

''Zelo je motiviran, tako kot vsi. Delati je moral določene vaje, saj mora izboljšati svojo hitrost. Z individualnim delom je začel dva dni prej, tako da bomo videli. Verjamem, da bo izboljšal svojo fizično pripravljenost. Zelo je motiviran. Lani ni veliko igral in letos si želi boljše sezone,'' je povedal Ancelotti in dodal, da bo Real v prihajajoči sezoni gojil napadalen nogomet.

Italijan je navdušen nad prvim zvezdnikom ekipe Cristianom Ronaldom, ki bo tudi letos glavno orožje belega baleta. ''Treniral sem veliko nadarjenih igralcev, a Cristiano je fenomenalen. Ima neverjeten talent in njegove fizične sposobnosti so senzacionalne,'' je dodal Ancelotti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.