Šport > Nogomet
18 ogledov

Higuaín v Rimu: le še pregled od Napolija

real madrid levante higuain
1/2
EPA
Argentinski napadalec Gonzalo Higuaín je izbral: v sredo popoldne bo opravil zdravniški pregled pred prestopom v svoj novi klub − Napoli. Real Madrid bo dobil 40 milijonov evrov.

Gonzala Higuaína pred prestopom v Napoli čaka le še zdravniški pregled, poroča italijanska Gazzetta dello Sport. Mediji z Apeninskega polotoka bodo rimsko letališče napadli okrog 13. ure, ko naj bi Argentinec pristal v prestolnici, kjer ga skupaj s španskim vratarjem Pepejem Reino čakajo zdravniški pregledi v Villi Stuart.  

Podpis pogodbe s predsednikom Aureliem De Laurentiisom bo nato verjetno zgolj formalnost, čeprav naj bi Higuaínov tabor potihem še vedno upal na dovolj visoko ponudbo Arsenala, potem ko je Real Madrid sprejel Napolijevih 40 milijonov evrov.

Galatasaray z Bleda na San Paolo

Petletna pogodba mu bo pod Vezuvom prinesla 4,5 milijona evrov neto na sezono, v prihod na jug Italije pa ga je prepričal nekdanji argentinski član sinjemodrih Ezequiel Lavezzi, ki naj bi reprezentančnemu soigralcu dejal, da mu "ne bo žal".

V ponedeljek se na stadionu San Paolo že pripravlja spektakularna predstavitev novih članov, medtem ko se bo moštvo Rafaela Beníteza pomerilo z Galatasarayem. Turki se te dni sicer mudijo na Bledu.

37 + 3 milijoni

Številke Higuaínovega prestopa so rekordne za letošnjo seozno Serie A, saj naj bi Napoli madridskemu Realu nakazal 37 milijonov evrov in še tri dodatne, ki so odvisni od Argentinčevih predstav. Opremljevalec Nike naj bi se za milijon evrov na sezono odpovedal pravicam do nogometaševe podobe, pred tretjo sezono pa bo klub ponudil dokončen odkup.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.