Šport > Nogomet
56 ogledov

De Laurentiis s 124 milijoni še po Higuaína

De Laurentiis Inler maska lev predsednik Napoli EPA
Italijanski prvoligaš Napoli se hitro spreminja v presenetljivo pomembnega igralca na letošnji poletni tržnici. Rekordni prestop napadalca Edinsona Cavanija jim je prinesel veliko evrov.

Predsednik kluba Aurelio De Laurentiis je navijačem Napolija, ki so ga prek Twitterja spraševali o številnih rečeh, tudi o nedavnem rekordnem prestopu prvega strelca Edinsona Cavanija, zatrdil, da ima priljubljeni klub izpod Vezuva na voljo kar 124,5 milijona evrov.

Novi trener Rafael Benítez bi kljub odhodu Urugvajca k Paris Saint-Germainu – slednji naj bi Napoliju odštel kar 64,5 milijona evrov, kar je peti najdražji prestop v zgodovini nogometa – v roke lahko dobil še kako zanimiv nogometni projekt, ki se mu bo med prvimi za okrog deset milijonov evrov pridružil branilec Real Madrida in španski reprezentant Raúl Albiol. Slednji mora opraviti le še zdravniški pregled.

Pogajanja za Higuaína in Damiãa

"Res je, da se pogajamo za Gonzala Higuaína in Leandra Damiãa," je v pogovoru na Twitterju z navijači zatrdil ekscentrični predsednik. "Za Cavanija smo dobili 64,5 milijona evrov, skupaj s 60 milijoni, ki jih že imamo v proračunu, pa lahko Napoli z marljivostjo in izkušnjami vloži 124,5 milijona evrov."

De Laurentiis želi spremeniti klub v resnega rivala aktualnemu prvaku Juventusu, ki je bil še drugo sezono zapored v Serie A korak pred vsemi zasledovalci. 

"Bili bomo tekmovalni tako v Italiji kot v Evropi. Benítez je izvrstna okrepitev, novi fantje se privajajo," je še dejal filmski producent.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.