Večni derbi z navijači zagotovljen

Foto: Žurnal24 Kljub slabemu točkovnemu izkupičku je novi stadion v Stožicah privabil zavidljiv
Sredin večni derbi med Olimpijo in Mariborom bo oplemeniten tudi z navijači. Varnostne pogoje bo zagotovil organizator, torej Olimpija, kar bo stalo okrog 30 tisoč evrov.
Oglej si celoten članek

NK Olimpija bo namesto kletk zagotovila ograje za organizirane navijače. Zaradi tako imenovanih tampon con bo kapaciteta stadiona nekoliko zmanjšana, predvidoma na 14 tisoč mest. Pričakovati je sicer okrog 800 mariborskih navijačev, 400 naj bi jih pripotovalo z vijoličastim vlakom. Stroški  varnostnih ukrepov (ograje in varnostna služba) bodo znesli približno 30 tisoč evrov in jih bo kril klub, ki pa mu je pomoč pri tem že obljubila Mestna občina Ljubljana. Vstopnice za tekmo (sreda, 18:00) so tako spet v prodaji.

"Z upravno enoto in policijo smo dosegli dogovor, da bodo postavljene ograje za navijaški skupini že pred prihodom na športni objekt, prav tako na štadionu. Klub bo v celoti zagotovil varnost. Naša želja je, da bi vsi gledalci predvsem uživali v nogometni predstavi, ne pa bili izpostavljeni morebitnim izgredom," je med drugim dejal Velepič.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.