Velenjčani razbili Bregenz s +17!

Foto: Žurnal24 Velenjčani (na fotografiji Dino Bajram) so z eno nogo in tremi četrtinami že v n
Rokometaši Gorenja so na prvi tekmi osmine finala pokala EHF z 32:15 (16:9) premagali Bregenz. Čez dober teden dni, 27. februarja, bo na sporedu povratna tekma v Avstriji.
Oglej si celoten članek

Silovit začetek rokometašev Gorenja Velenja je dobesedno šokiral goste iz Bregenza, ki so v prvih enajstih minutah zadeli le enkrat (6:1). Varovanci Branka Tamšeta so v  25. minuti vodili že za šest (14:8), David Miklavčič si je do takrat nabral že štiri zadetke, Ivan Gajič pa devet obramb.

Tudi v drugem polčasu ose niso popuščale in prednost je še naraščala. V 42. minuti je bilo že plus deset, do konca tekme pa so lahko gledalci v Rdeči dvorani spremljali pravi rokometni recital Velenjčanov, ki so z atraktivno igro upravičili nakup vstopnice. Pred povratno tekmo v Avstriji 27. februarja je praktično že vse odločeno.

Pokal EHF, osmina finala:

Gorenje Velenje : Bregenz 32:15 (16:9)
Golčar in Šimič 5, Miklavčič 4, Medved, Musa in Bajram 3; Watzl 4, Arnaudovski in Tyrner 3

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.