Velik pretres pri Dončićevih krvnikih

Foto: Epa
Foto: Epa
Pri glavnih favoritih letošnje sezone je cena neuspeha visoka.
Oglej si celoten članek

Sloviti Doc Rivers ni več trener severnoameriške košarkarske ekipe Los Angeles Clippers, potem ko je ta izpadla že v polfinalu zahodne konference proti Denver Nuggets, čeprav je v zmagah povedla s 3:1.

Zgodba in pol Pred tremi leti je spraševal za službo, zdaj je v finalu lige NBA

Novico je obelodanil kar 58-letni Rivers sam, ki je prek Twitterja zapisal, da se zahvaljuje ekipi in navijačem za vso podporo.

"Ko sem prevzel to službo, so bili moji cilji ustvariti zmagoviti košarkarski program, kamor bi igralci radi prišli, in osvojiti prvenstvo NBA. Čeprav sem večino ciljev dosegel, nekaterih ne bom videl," je tvitnil Rivers.

Rivers se je v Los Angeles preselil leta 2013 iz Bostona. In čeprav je ekipa igrala v končnici, je Rivers nikoli ni zmogel popeljati dlje od konferenčnega polfinala. Sploh letos je imela ekipa višje cilje, zato se ji je leta 2019 pridružil tudi eden največjih zvezdnikov lige Kawhi Leonard.

Neverjetno Trener Miamija razkril obljubo, ki so jo dali Dragiću

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.