Šport > Košarka
6161 ogledov

Pred tremi leti je spraševal za službo, zdaj je v finalu lige NBA

Duncan Robinson Profimedia
Soigralec Gorana Dragića je imel nenavadno pot do finala lige NBA.

Duncan Robinson je pred letom dobil priložnost pri Miamiju in jo fenomenalno izkoristil, postal je eden izmed najbolj natančnih strelcev v ligi NBA, večino košev dosega z meti za tri točke. Zdaj ga v velikem finalu lige NBA čaka obračun z Los Angeles Lakers.

Še pred tremi leti je sicer kazalo, da se bo moral posloviti od želja po aktivnem igranju med elito. V zadnjem letniku univerze Michigan se je tako obrnil na novinarja Marka Titusa z vprašanjem o delu za športni medij.

"Zdravo, Mark. Ime mi je Ducan Robinson in sem igralec zadnjega leta na univezi Michigan," se je Titusu leta 2017 predstavil sedanji član Vročice. "Pri enem izmed predmetov smo dobili nalogo, da stopimo v stik z osebo, ki deluje na področju, ki nas zanima. Sprašujem, če bi imeli toliko časa, da naveževa stik in se pogovoriva o vaši vlogi pri Ringerju in splošno o vašem mediju. Upam, da je to v redu," je zapisal Robinson.

Titus je zdaj objavil košarkarjevo prošnjo in pripisal: "To sem dobil z jasnega neba pred tremi leti. Nekaj dni kasneje sem poklical in se z njim uro pogovarjal o vstopu v športni medij, saj je menil, da se njegova košarkarska kariera zaključuje."

"Tri leta kasneje je tik pred tem, da zaigra v finalu NBA lige. Kakšen svet!" je tvitnil novinar.

 
Komentarjev 1
  • jakec1575 10:59 29.september 2020.

    pri nas v slovenceljski zakotni državici, kjer vlada enakost v vaski skupnosti in se tepe in izžene vsakega ki štrli ven, to ni mogoce. Butale tega ne dovolijo. Vsi uspesni slovenci zivijo v tujini. Kolesarja kar v Monaku. Ne samo ...prikaži več zaradi davkov. Ampak omejenosti slovenske mentalitete vecine.