Velik udarec za Avstrijce pred tekmo s Slovenci

Foto: Epa david alaba
Reprezentanci se bosta v nedeljo pomerili na kvalifikacijski tekmi za nastop na evropskem prvenstvu 2020.
Oglej si celoten članek

Avstrijski nogometni reprezentant David Alaba, ki je v dresu Bayerna v ligi prvakov proti Tottenhamu utrpel lasni zlom reber, bo manjkal na današnji tekmi kvalifikacij za euro 2020 proti Izraelu, je danes prek Twitterja sporočila avstrijska nogometna zveza. Časnik Bild je že pred tem poročal, da bo 27-letnik manjkal tudi na tekmi s Slovenijo.

Euro 2020 "Ena najbolj pomembnih, odkar sem v reprezentanci"

Alaba bo sicer prisoten na stadionu in bo stiskal pesti za avstrijsko vrsto, so še zapisali pri avstrijski zvezi.

Nemški časnik Bild je že pred tem poročal, da bo zvezdnik Bayerna manjkal tako proti Izraelu kot proti Sloveniji, a zveza za zdaj tega ni potrdila.

Slo, ali BiH? Dokončno znana Hotićeva reprezentančna usoda

Že v sredo je avstrijska zveza sporočila, da bo manjkal tudi nogometaš Mönchengladbacha Stefan Lainer, ki si je v nedeljo proti Augsburgu poškodoval gleženj.

Že pretekli konec tedna pa je bilo jasno, da za Avstrijce zaradi poškodb na tekmah proti Izraelu in Sloveniji ne bodo igrali standardni člani reprezentance Florian Grillitsch, Xaver Schlager in Philipp Lienhart.

Slabo kaže Alaba vprašljiv za tekmo s Slovenijo

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.