Šport > Nogomet
595 ogledov

Velik udarec za Avstrijce pred tekmo s Slovenci

david alaba Epa
Reprezentanci se bosta v nedeljo pomerili na kvalifikacijski tekmi za nastop na evropskem prvenstvu 2020.

Avstrijski nogometni reprezentant David Alaba, ki je v dresu Bayerna v ligi prvakov proti Tottenhamu utrpel lasni zlom reber, bo manjkal na današnji tekmi kvalifikacij za euro 2020 proti Izraelu, je danes prek Twitterja sporočila avstrijska nogometna zveza. Časnik Bild je že pred tem poročal, da bo 27-letnik manjkal tudi na tekmi s Slovenijo.

slovenska nogometna reprezentanca trening Euro 2020 Šport "Ena najbolj pomembnih, odkar sem v reprezentanci"

Alaba bo sicer prisoten na stadionu in bo stiskal pesti za avstrijsko vrsto, so še zapisali pri avstrijski zvezi.

Nemški časnik Bild je že pred tem poročal, da bo zvezdnik Bayerna manjkal tako proti Izraelu kot proti Sloveniji, a zveza za zdaj tega ni potrdila.

Dino Hotić Slo, ali BiH? Šport Dokončno znana Hotićeva reprezentančna usoda

Že v sredo je avstrijska zveza sporočila, da bo manjkal tudi nogometaš Mönchengladbacha Stefan Lainer, ki si je v nedeljo proti Augsburgu poškodoval gleženj.

Že pretekli konec tedna pa je bilo jasno, da za Avstrijce zaradi poškodb na tekmah proti Izraelu in Sloveniji ne bodo igrali standardni člani reprezentance Florian Grillitsch, Xaver Schlager in Philipp Lienhart.

david alaba Slabo kaže Šport Alaba vprašljiv za tekmo s Slovenijo
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice