Velik udarec za Dončićeve konkurente

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Eno boljših moštev lige NBA se je moralo sprijazniti s slabo vestjo.
Oglej si celoten članek

V noči na torek so Denver Nuggets gostovali pri Golden State Warriors in vpisali poraz (116:107). Lanski finalisti Zahoda pa so ob tem doživeli še precej hujši šok.

Neverjetno Luka vse pustil odprtih ust

Ob koncu tekme, ko so košarkarji iz Colorada lovili Bojevnike, se je ob prodoru pod koš poškodoval Jamal Murray, ob MVP kandidatu Nikoli Jokiću najboljši posameznik Denverja.

Poškodoval si je levo koleno, potem ko je med akcijo skušal spremeniti smer. Obležal je na parketu, odšepal pa s pomočjo soigralcev.

Nuggets so po opravljenem poregledu z magnetno resonanco prek svojih kanalov že sporočili, da je za kanadskega branilca sezona končana, saj si je strgal kolenske vezi.

"Ne razumem..." Besni Luka po novem porazu udaril po vodstvu lige

Denver Nuggets so trenutno na četrtem mestu Zahoda. Na računu imajo 34 zmag in 20 porazov.

Murray, nekdanji član Kentucky Wildcats, je v letošnji sezoni povprečno dosegal 21,2 točke, štiri skoke in 4,8 asistence na tekmo. 

Letos februarja je postal prvi igralec v zgodovini lige NBA, ki je na eni tekmi dosegel 50 točk brez vrženega prostega meta. To mu je uspelo proti Cleveland Cavaliers.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.