Velik, večji, Nadal! Izjemna gesta prvega igralca sveta

Foto: Twitter rafael nadal
Najboljši tenisač na svetu je priskočil na pomoč žrtvam uničujočih poplav.
Oglej si celoten članek

Prvi teniški lopar sveta Rafael Nadal je ob poplavah, ki so zajele njegovo domačo Majorko, pokazal veliko solidarnost. Najboljši španski teniški igralec se je dejavno vključil v organiziranje pomoči prizadetim v poplavah, za tiste, ki jim je povodenj zalila hiše in domove, pa je odprl vrata svoje teniške akademije.

Španski AS na svojih spletnih straneh kaže, kako je 32-letni teniški as vzel v roke metlo ter pomaga pri čiščenju blata z ulic in hiš, ki ga je za sabo pustila povodenj.

Tistim prebivalcem Majorke, ki so ostali brez svojih bivališč, pa je za začasno nastanitev na zložljivih posteljah ponudil prostore teniške akademije, ki jo je na tem Balearskem otoku odprl pred dvema letoma.

"Žalosten dan za Majorko. Iskreno sožalje vsem, ki so izgubili svoje bližnje," je Nadal sporočil prek Twitterja.

Po podatkih španskih reševalnih služb je v hudourniških poplavah življenje izgubilo deset oseb. Najhujše je bilo v kraju Sant Llorenc na severovzhodu Majorke.

Foto: Epa rafael nadal akademija Foto: Epa rafael nadal akademija

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.