Velika čast za Anžeta Kopitarja

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Slovenski hokejski zvezdnik Anže Kopitar je novi kapetan Los Angeles Kings, je potrdil predsednik kluba Dean Lombardi.
Oglej si celoten članek

Hrušičan je kapetanski znak prevzel od Dustina Browna, ki ga je na dresu nosil od leta 2008. Kopitar je 14. kapetan kraljev v zgodovini. Kopitar bo v dresu kraljev igral 11. sezono, od leta 2008 pa je bil nadomestni kapetan.

Hrušičan je bil v zadnji sezoni najučinkovitejši igralec, na 81 tekmah rednega dela je zbral 74 točk, to pa mu je uspelo deveto sezono po vrsti. V končnici je na petih tekmah zbral štiri točke. Januarja letos je z ekipo iz Los Angelesa podpisal novo, osemletno pogodbo.

Kralji so v prvem krogu letošnje končnice morali priznati premoč kasnejšim finalistom San Jose Sharks. Kopitar je že obljubil, da bo slovenskim risom pomagal v boju za nastop na olimpijskih igrah.

 

Na nagradno igro se prijavite TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 07:02 17. Junij 2016.

    A je Anže sodokopitar ali lihokopitar?

  • 00:04 17. Junij 2016.

    kak je lepo videt, da še znajo ljudje napisat pozitivne komentarje in nekomu privoščijo, da je nekaj dosegel... kar dandanes …

  • 22:58 16. Junij 2016.

    BRAVO BRAVO BRAVO temu se reče po slovenski svetovno priznanje da je v bistvu NAJ NAJ hokejist, če ne v …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.