Šport
40 ogledov

Velika čast za Anžeta Kopitarja

anze kopitar Profimedias
Slovenski hokejski zvezdnik Anže Kopitar je novi kapetan Los Angeles Kings, je potrdil predsednik kluba Dean Lombardi.

Hrušičan je kapetanski znak prevzel od Dustina Browna, ki ga je na dresu nosil od leta 2008. Kopitar je 14. kapetan kraljev v zgodovini. Kopitar bo v dresu kraljev igral 11. sezono, od leta 2008 pa je bil nadomestni kapetan.

Hrušičan je bil v zadnji sezoni najučinkovitejši igralec, na 81 tekmah rednega dela je zbral 74 točk, to pa mu je uspelo deveto sezono po vrsti. V končnici je na petih tekmah zbral štiri točke. Januarja letos je z ekipo iz Los Angelesa podpisal novo, osemletno pogodbo.

Kralji so v prvem krogu letošnje končnice morali priznati premoč kasnejšim finalistom San Jose Sharks. Kopitar je že obljubil, da bo slovenskim risom pomagal v boju za nastop na olimpijskih igrah.

 

Na nagradno igro se prijavite TUKAJ.

Komentarjev 3
  • Avatar AtaAufbiks
    AtaAufbiks 07:02 17.junij 2016.

    A je Anže sodokopitar ali lihokopitar?

  • fifi 00:04 17.junij 2016.

    kak je lepo videt, da še znajo ljudje napisat pozitivne komentarje in nekomu privoščijo, da je nekaj dosegel... kar dandanes so taki komentarji žal redki...\s\sse pa pridružujem tvojim čestitkam :)

  • primoz.g 22:58 16.junij 2016.

    BRAVO BRAVO BRAVO temu se reče po slovenski svetovno priznanje da je v bistvu NAJ NAJ hokejist, če ne v svetven merilu pa kot bi rekli na RTV slo, je pa gotovo ŠIRŠE kot bi reku Cimerotič, In vsaj tokrat ...prikaži več se Cime ne moti :)bravo vse naj naj iz srca