Velika sprememba za Juvanovo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Nadarjena Slovenka se je razšla z dolgoletnim trenerjem.
Oglej si celoten članek

Slovenska teniška igralka Kaja Juvan je sporazumno končala sodelovanje s trenerjem Robijem Cokanom. Kot je sporočila prek Instagrama, sta se odločila, da po skoraj 12 letih končata sodelovanje.

WTA Kaja Juvan predčasno končala sezono

"Rada bi se mu zahvalila za ves vložen trud in čas, ki ga je namenil, da sem vsako leto napredovala in postajala najboljša igralka, kar sem lahko," je zapisala Juvanova.

Dodala je, da ni besed, s katerimi bi lahko izrazila hvaležnost za vse, kar je naredil zanjo in ji omogočil, da je prišla do te stopnje poklicnega tenisa.

Tone vse globlje Okuženi tenisač še kar na begu: "Obnaša se otročje"

Devetnajstletna igralka, ki je na 101. mestu svetovne lestvice, je še pojasnila, da bo naslednji teden začela priprave na novo sezono.

V dosedanji karieri se je na treh izmed štirih grand slamov prebila v drugi krog, posamičnega turnirskega naslova na turnirjih WTA pa še nima.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.