Velika tragedija na Otoku: 17-letnik umrl v tragičnih okoliščinah

Foto: Epa nogometno igrišče zelenica zastavica kot
Nogometni svet je pretresla tragična novica o smrti 17-letnega Jeremyja Wistna, ki je po za zdaj neuradnih navedbah storil samomor.
Oglej si celoten članek

Angleški nogometni prvoligaš Manchester City se je poklonil nekdanjemu članu mladinske akademije Jeremyju Wistnu, ki je v nedeljo tragično umrl pri 17 letih. V Malaviju rojeni branilec se je klubu pridružil leta 2016, vendar mu ta v začetku leta ni podaljšal pogodbe.

"Pri Manchester Cityju smo užaloščeni nad novico o smrti nekdanjega člana akademije Jeremyja Wistna. Sožalje njegovim prijateljem in družini. V teh težkih časih so našel misli z vami," je prek Twitterja zapisal Manchester City.

Vzrok smrti za zdaj uradno ni znan, britanski mediji pa poročajo, da je Wisten "umrl v tragičnih okoliščinah". Neuradno naj bi storil samomor.

Po navedbah angleških medijev naj bi se pokojnik že dalj časa boril z depresijo, z izgubo pogodbe pa se je stanje še poslabšalo, kar je na koncu pripeljalo do tragedije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.