Šport > Nogomet
2944 ogledov

Velika tragedija na Otoku: 17-letnik umrl v tragičnih okoliščinah

nogometno igrišče zelenica zastavica kot Epa
Nogometni svet je pretresla tragična novica o smrti 17-letnega Jeremyja Wistna, ki je po za zdaj neuradnih navedbah storil samomor.

Angleški nogometni prvoligaš Manchester City se je poklonil nekdanjemu članu mladinske akademije Jeremyju Wistnu, ki je v nedeljo tragično umrl pri 17 letih. V Malaviju rojeni branilec se je klubu pridružil leta 2016, vendar mu ta v začetku leta ni podaljšal pogodbe.

"Pri Manchester Cityju smo užaloščeni nad novico o smrti nekdanjega člana akademije Jeremyja Wistna. Sožalje njegovim prijateljem in družini. V teh težkih časih so našel misli z vami," je prek Twitterja zapisal Manchester City.

Vzrok smrti za zdaj uradno ni znan, britanski mediji pa poročajo, da je Wisten "umrl v tragičnih okoliščinah". Neuradno naj bi storil samomor.

Po navedbah angleških medijev naj bi se pokojnik že dalj časa boril z depresijo, z izgubo pogodbe pa se je stanje še poslabšalo, kar je na koncu pripeljalo do tragedije.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.