Svet
25949 ogledov

Življenje vzel sinu in sebi. Razlog delil na Facebooku

Italijanska policija EPA
“Odhajamo na dolgo pot, kjer nas nihče več ne bo mogel ločiti …” je zapisal na socialno omrežje.

Pri naših zahodnih sosedih odmeva družinska tragedija, v kateri je 47-letnik v Torinu ubil svojega 11-letnega sina, nato je storil samomor. Pred tem je v objavi na Facebooku napovedal svoje dejanje, opisal svojo žalost in vso krivdo naprtil bivši ženi, piše italijanska tiskovna agencija Ansa. 

Objavo je opazila prepozno

“Odhajamo na dolgo pot, kjer nas ne bo mogel nihče več ločiti, daleč od vsega, daleč od vsega trpljenja,” je zapisal le nekaj minut pred tragedijo. Umor in samomor je storil s strelnim orožjem, za katerega ni imel dovoljenja.

Objavo na Facebooku je uro zatem opazila prijateljica moškega in hitro poklicala 112, a žal prepozno. Ko so na kraj dogodka prišli policisti, otroku ni bilo več pomoči.

“Sin si je bil z očetom zelo blizu. Kvečjemu bi mislila, da bo kaj storil meni. Ne nanjinemu sinčku,” je skrušena mati povedala za italijanske medije. Starša otroka sta se namreč po dvanajstih letih zakona pred letom in pol ločila, ženska je živela nedaleč stran. “Sin bi se moral danes popoldan vrniti k meni. Zdelo se je vse normalno,” je še povedala in bivšega moža zmerjala s strahopetcem.

Prehitevanje v škarje Srhljivo Svet "Jaz sem vozil ta tovornjak. Še danes mislim na to."

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • Avatar Michel Franco HD
    Michel Franco HD 14:12 23.september 2020.

    Preveč žalostno za kakršno koli pametovanje. Eno pa le,živi in pusti živeti!!! Če pa je tako hudo pa vse eno pusti druge živeti, da sami odločajo o svojem življenju in smrti.

  • kapibara1 20:01 22.september 2020.

    Ne dojamame, da se ločeni strši, preko otrok, znašajo nad drugim partnerjem.. Žal so v večini babe..