Velike težave Alžircev

Foto: Žurnal24 Kapetan Anther Yahia ima le 50 odstotkov možnosti za nedeljski nastop. (Foto: EP
Prvi nasprotniki Slovenije na SP, Alžirci, imajo kar nekaj težav s poškodbami. Kapetan Anther Yahia ima le 50 odstotkov možnosti za nedeljski nastop, Rafika Djebbourja sploh ne bo v ekipi.
Oglej si celoten članek

Iz tabora prvega tekmeca Slovenije na nogometnem svetovnem prvenstvu v Južnoafriški republiki so v petek poročali o dveh poškodbah. Kapetan Anther Yahia ima le 50 odstotkov možnosti za nedeljski nastop, medtem ko Rafika Djebbourja po poškodbi noge sploh ne bo v ekipi.

Kot poroča francoska tiskovna agencija AFP, bo napadalec Djabbour tekmo s Slovenijo izpustil zaradi poškodbe noge. Njegovo mesto v ekipi bo predvidoma zasedel Abdelkader Ghezzal. Djabbour se je poškodoval že v četrtek, a se stanje do petka ni izboljšalo, so sporočili iz alžirskega tabora.

Anther Yahia pa se bori s poškodbo gležnja, posledico nerodnega doskoka na treningu. V petek popoldne so ga poslali na podrobnejši zdravniški pregled. Alžirci so sporočili, da ima Yahia, ki je v klubskem dresu soigralec slovenskega napadalca Zlatka Dediča v Bochumu, le polovico možnosti za nedeljski nastop.

Če Yahie zares ne bo v ekipi – zamenjala ga bosta Abdelkader Laifaoui ali Carl Medjani – bo to za Alžirce precejšen udarec, saj je ta igralec eden ključnih mož severnoafriške ekipe. Prav on je z zadetkom v dodatnih kvalifikacijah proti Egiptu tudi omogočil svoji državi udeležbo na SP.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.