Veliki CSKA pokleknil pred Zdovcem

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
V izjemno močni ligi VTB, kjer nastopa 22 ekip iz kar desetih držav, sta na parket stopila tudi dva slovenska košarkarja. Miha Zupan je pod vodstvom Jureta Zdovca prispeval deset točk k zmagi Spartaka proti moštvu CSKA.
Oglej si celoten članek

Vrnitev zvezdnika Andreja Kirilenka v St. Petersburg, ki je člansko kariero začel prav pri Spartaku, se je kljub doseženim 15 točkam zanj končala klavrno. Pred to sezono močno okrepljeni CSKA je namreč na gostovanju izgubil proti četi Jureta Zdovca z 81:83. V zadnjih trenutkih tekme je pri Moskovčanih z metom poskusil Miloš Teodosić, a je zgrešil. Pri Spartaku je Američan Patrick Baverley zbral 22 točk, nekdanji član Uniona Olimpije Yotam Halperin je k zmagi dodal 12 točk in osem podaj, Miha Zupan pa v 11 minutah deset točk in dva skoka.

Uspešno je ligo VTB začel tudi nekdanji trener Krke Aleksandar Džikić. Ta je z Lietuvos Rytasom v gosteh premagal (78:71) selektorja Slovenije Božidarja Maljkovića, ki vodi Lokomotiv iz Kubana. Pri slednjem je zaigral tudi Primož Brezec. Slovenski reprezentant je v svojo statistiko vpisal dve točki in sedem skokov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.