Veliki NBA zvezdnik po novem za nigerijsko reprezentanco

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
V letošnji sezoni najboljši igralec ekipe Brooklyn Nets je s svojo odločitvijo presenetil vse.
Oglej si celoten članek

Po poročanju znamenitega NBA insiderja Shamsa Charanie naj bi izjemni košarkar NBA ekipe Brooklyn Nets Spencer Dinwiddie zaprosil za nigerijski potni list. Ugibanja je kasneje potrdil tudi sam košarkar.

Namen 27-letnega organizatorja igre Mrežic, ki je v letošnji sezoni postal celo eden najboljših košarkarjev v Vzhodni konferenci, kjer je bil celo imenovan za igralca meseca, naj bi bil nastop na Olimpijskih igrah v Tokiu prihodnje leto.

Dinwiddie se kljub izjemnim letošnjim partijam, ko povprečno dosega kar 20,6 točk, 3,5 skokov ter 6,8 asistenc na tekmo, ni znašel na širšem spisku selektorja reprezentance ZDA Gregga Popovicha, ki za OI v Tokiu sestavlja moderni "Dream Team".

Foto: Profimedia Spencer Dinwiddie

Dinwiddie se bo tako priključil sicer zelo močni reprezentanci Nigerije, ki jo vodi Mike Brown, ob Dinwiddieju pa najbolj izstopajo imena, kot so Al-Farouq Aminu, Josh Okogie ter Ekpe Udoh.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.