Veliki nizozemski talent udeležen v tragedijo s smrtnim izidom

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Nogometaš Union Berlina van Drongelen je bil vpleten v prometno nesrečo s smrtnim izidom.
Oglej si celoten članek

Nizozemskega nogometaša Ricka van Drongelena so hospitalizirali zaradi nerazkritih poškodb, ki jih je utrpel v prometni nesreči, v kateri je umrl voznik drugega vozila, je v sredo sporočil Mechelen, belgijski klub, kateremu je trenutno posojen.

Iz Mechelena so še sporočili, da se je nesreča zgodila zjutraj, ko je bil van Drongelen na poti na trening.

Foto: Twitter Rick van Drongelen

"Radi bi izrazili sožalje družini žrtve," je sporočil športni direktor Mechelena Tom Caluwe in dodal: "Ricka so odpeljali v bolnišnico. Njegove poškodbe na prvi pogled niso hujše, več bodo povedali zdravniški pregledi."

Nizozemski mediji navajajo, da se je nesreča zgodila v Axelu, blizu nizozemsko-belgijske meje. Triindvajsetletni van Drongelen je v Mechelenu od januarja, do konca sezone mu ga je posodil nemški Union Berlin.

Foto: Profimedia Rick van Drongelen

23-letni centralni branilec sicer velja za prihodnost nizozemskega nogometa, saj je za mlajše selekcije zbral že 42 nastopov, preden je lani poleti okrepil Union Berlin, pa je nastopal še za Sparto Rotterdam ter legendarni nemški HSV.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.