Šport > Nogomet
249 ogledov

Veliki nizozemski talent udeležen v tragedijo s smrtnim izidom

Rick van Drongelen Profimedia
Nogometaš Union Berlina van Drongelen je bil vpleten v prometno nesrečo s smrtnim izidom.

Nizozemskega nogometaša Ricka van Drongelena so hospitalizirali zaradi nerazkritih poškodb, ki jih je utrpel v prometni nesreči, v kateri je umrl voznik drugega vozila, je v sredo sporočil Mechelen, belgijski klub, kateremu je trenutno posojen.

Iz Mechelena so še sporočili, da se je nesreča zgodila zjutraj, ko je bil van Drongelen na poti na trening.

Rick van Drongelen | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

"Radi bi izrazili sožalje družini žrtve," je sporočil športni direktor Mechelena Tom Caluwe in dodal: "Ricka so odpeljali v bolnišnico. Njegove poškodbe na prvi pogled niso hujše, več bodo povedali zdravniški pregledi."

Nizozemski mediji navajajo, da se je nesreča zgodila v Axelu, blizu nizozemsko-belgijske meje. Triindvajsetletni van Drongelen je v Mechelenu od januarja, do konca sezone mu ga je posodil nemški Union Berlin.

Rick van Drongelen | Avtor: Profimedia Profimedia

23-letni centralni branilec sicer velja za prihodnost nizozemskega nogometa, saj je za mlajše selekcije zbral že 42 nastopov, preden je lani poleti okrepil Union Berlin, pa je nastopal še za Sparto Rotterdam ter legendarni nemški HSV.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice