Šport > Nogomet
8469 ogledov

Grozljivka v Barceloni! Navijači pretepli nekdanjega nogometaša z ženo

Martin Fenin Instagram
Na spletu se je pojavil posnetek grozljivih scen iz Barcelone, kjer so navijači Blaugrane napadli nekdanjega nogometaša Eintracht Frankfurta in njegovo ženo.

V četrtek je Eintracht Frankfurt sredi prestolnice Katalonije na stadionu Camp Nou šokiral Barcelono ter jo z zmago s 3:2 izločil iz Evropske lige, večer pa so poleg nogometašev gostujoče ekipe zaznamovali tudi njeni navijači.

Na stadionu se je namreč pojavilo kar okoli 30.000 nemških navijačev, ki so povsem zasenčili domače ter pričarali vzdušje, kot da bi se igralo sredi Frankfurta.

A če gre po eni strani pohvaliti gostujoče navijače za izjemno kuliso, pa so si pravo sramoto privoščili domači, ki niso bili zgolj preglašeni na tekmi, temveč so na ulicah tudi napadli navijače svojega nasprotnika.

Martin Fenin | Avtor: Epa Epa

V središču vsega se je tako znašel tudi nič krivi nekdanji reprezentant Češke in bivši igralec Eintrachta Martin Fenin, ki si je skupaj z drugimi nemškimi navijači ogledal srečanje.

Nogometaša in (po poročilih) tudi njegovo ženo so tako Barcelonini huligani spravili na tla, kjer so jima podelili še nekaj udarcev, a sta jo na srečo odnesla brez hujših poškodb.

Po incidentu je nogometaš posnetek napada objavil na spletu, zraven pa dopisal: "Na žalost, sva to jaz in moja soproga. Po tekmi na Nou Campu sva bila napadena, nato pa sva bila naslednjih 36 ur nameščena v največjem s**anju na zemlji, brez hrane in pijače. Bravo, Barca! Bravo, Španija!"

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice