Šport > Nogomet
26045 ogledov

Nogometni zvezdnik se še vedno bori za življenje, pojavil se je posnetek nesreče

Freddy Rincon Reševalni pas/Twitter
Na spletu se je pojavil posnetek grozljive prometne nesreče, v katero je bil udeležen nekdanji igralec Reala.

Nekdanji nogometni heroj Kolumbije in zvezdnik Real Madrida Freddy Rincon je v ponedeljek zjutraj doživel grozljivo prometno nesrečo, po kateri se v kritičnem stanju še vedno bori za svoje življenje. V nesreči so bile težje poškodovane še štiri druge osebe.

Freddy Rincon Igral za Real Šport Nogometni zvezdnik, ljubljenec nacije, po prometni nesreči v kritičnem stanju

Nemudoma so splet preplavile fotografije njegovega povsem uničenega terenskega vozila, s katerim je trčil v avtobus, zdaj pa se je pojavil tudi posnetek grozljive nesreče, na katerem se vidi, kako je Rincon na enem večjih križišč v Caliju prevozil rdečo luč in izsilil prednost, avtobus pa je z veliko hitrostjo priletel v bok nogometaševega terenskega vozila.

Rincon je bil nemudoma prepeljan v bolnišnico v Caliju, kjer je bil urgentno operiran, stanje pa naj bi bilo kritično. "Rincon je bil sprejet v bonišnico kot žrtev hudega udarca v glavo. Njegovo stanje je kritično, po odločitvi naše ekipe pa je bil nemudoma operiran in bo ostal na oddelku intenzivne nege. Situacija je kritična," so sporočili iz bolnišnice.

Rincon sicer velja za enega najboljših kolumbijskih nogometašev vseh časov ter velikega ljubljenca nacije, potem ko je na Svetovnem prvenstvu leta 1990 zadel odločilni zadetek proti Nemčiji ter Kolumbijo prvič v zgodovini popeljal v izločile boje. Za Kolumbijo je v enajstih letih zbral 84 nastopov in 17 zadetkov, njene barve pa je branil na kar treh svetovnih prvenstvih (1990, 1994, 1998).

Največji del svoje klubske kariere je preživel pri kolumbijski Americi de Cali in brazilskemu Corinthiasu, medtem ko je v Evropi nastopal za italijanski Napoli ter sloviti španski Real Madrid.

Freddy Rincon | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 1
  • Idioti 09:23 15.april 2022.

    In kaj je tu narobe ? Kar je iskal to je fasal , na srečo za vse ostale, od avtobusa !