Šport > Nogomet
1781 ogledov

Zvezdnik La Lige ruši rekorde in prestavlja meje mogočega!

Inaki Williams Profimedia
Inaki Williams v španskem prvenstvu že šest let brez izpuščene ene same tekme!

Španski nogometaš Inaki Williams velja za rekorderja španskega prvenstva po številu nastopov v nizu. V nedeljo je rekord še podaljšal na 224 tekem, oziroma kar šest let brez izpuščene prvenstvene tekme za Athletic Bilbao.

Williams je na nedeljski tekmi proti Celti Vigo nastopil v začetni postavi in tako podaljšal svoj niz nastopov. Nazadnje je 27-letni napadalec manjkal na prvenstveni tekmi 17. aprila 2016.

V vseh naslednjih sezonah je nastopil na vseh 38 prvenstvenih tekmah, v tej sezoni pa na vseh 32 tekmah njegovega kluba. Od tega je bil 189-krat v začetni postavi.

V tem času je podrl prejšnji rekord po številu nastopov v nizu v španskem prvenstvu Juana Larranage, ki je pred več kot 30 leti v španski ligi zbral 202 nastopa v nizu.

Inaki Williams Zvestoba Šport Podpisal eno najdaljših pogodb v zgodovini nogometa Inaki Williams Šport Starši begunci, on ima milijone evrov in sek... štirikrat tedensko
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice