Veliki Rogličev tekmec kršil karanteno, nato vse objavil na Instagramu

Foto: Epa
Foto: Epa
Svetovni kolesarski prvak v vožnji na čas se je požvižgal na pravila karantene.
Oglej si celoten članek

Kontroverzni avstralski kolesar ter eden največjih tekmecev našega Primoža Rogliča, kadar se kolesarji pomerijo v vožnji na čas, Rohan Dennis, je v Gironi, kjer prebiva, prekršil pravila španskih oblasti v zvezi z epidemijo novega koronavirusa, zapustil prebivališče in odšel na trening.

Po treningu je preko Instagrama objavil sliko iz spremljevalnega vozila in pod njo zaklel: "34. dan, počil in zapustil hišo. Covid-19 mi lahko ... mojo rit".

Med uporabniki spletnih omrežij je javna objava kolesarja Ineosa, sicer aktualnega svetovnega prvaka v kronometru, sprožila val ogorčenja, zato je zaprl svoje račune, kar se je zgodilo že lani, potem ko je zaradi še zdaj nepojasnjenih razlogov zapustil dirko po Franciji in se pozneje razšel z ekipo Bahrain Meride, poroča cyclingnews.com.

Foto: Epa rohan dennis

"Bil sem iskren in povedal, kar mislim. Bi raje videli, da bi lagal? Zakaj ne bi izrazil svojih čustev in povedal tega, kar mislim?" ni iskal opravičil 29-letni kolesar, specialist za vožnjo na čas.

Njegova ekipa, ki je sicer zelo aktivna v boju proti novemu koronavirusu, kršitve ni hotela komentirati. Tako zaenkrat ni jasno, ali ga čaka kakšna kazen ali se bo izmazal brez nje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.