Šport
324 ogledov

Veliki Rogličev tekmec kršil karanteno, nato vse objavil na Instagramu

Rohan Dennis Primož Roglič kronometer kolesarstvo Epa
Svetovni kolesarski prvak v vožnji na čas se je požvižgal na pravila karantene.

Kontroverzni avstralski kolesar ter eden največjih tekmecev našega Primoža Rogliča, kadar se kolesarji pomerijo v vožnji na čas, Rohan Dennis, je v Gironi, kjer prebiva, prekršil pravila španskih oblasti v zvezi z epidemijo novega koronavirusa, zapustil prebivališče in odšel na trening.

Po treningu je preko Instagrama objavil sliko iz spremljevalnega vozila in pod njo zaklel: "34. dan, počil in zapustil hišo. Covid-19 mi lahko ... mojo rit".

Med uporabniki spletnih omrežij je javna objava kolesarja Ineosa, sicer aktualnega svetovnega prvaka v kronometru, sprožila val ogorčenja, zato je zaprl svoje račune, kar se je zgodilo že lani, potem ko je zaradi še zdaj nepojasnjenih razlogov zapustil dirko po Franciji in se pozneje razšel z ekipo Bahrain Meride, poroča cyclingnews.com.

rohan dennis | Avtor: Epa Epa

"Bil sem iskren in povedal, kar mislim. Bi raje videli, da bi lagal? Zakaj ne bi izrazil svojih čustev in povedal tega, kar mislim?" ni iskal opravičil 29-letni kolesar, specialist za vožnjo na čas.

Njegova ekipa, ki je sicer zelo aktivna v boju proti novemu koronavirusu, kršitve ni hotela komentirati. Tako zaenkrat ni jasno, ali ga čaka kakšna kazen ali se bo izmazal brez nje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice