Veliki šef UFC oklofutal ženo, vse ujela kamera

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Predsednik znane športne organizacije se ni pokazal v najlepši luči.
Oglej si celoten članek

Dana White je med novoletnim rajanjem v Mehiki fizično napadel svojo soprogo. Posnetek incidenta je zaokrožil po spletu, veliki vodja borilne organizacije se je že odzval na škandal.

Na posnetku je moč videti Whita, ki jezno govori s sporogo, medtem ko jo drži za roko. Njegova žena Anne, s katero je v zakonu že 26 let, mu je "prilepila" klofuto. Na to je mož odgovoril "z obrestmi" in nekajkrat udaril življenjsko sopotnico.

"Z ženo sva bila na slavju za novo leto in na žalost se je zgodilo, kar se je. Veste, da sem eden tistih, ki vedno govori, da se na žensko ne sme položiti roka, zdaj pa moram govoriti o tej zavedi ...," je na novinarski konferenci dejal White.

"V zakonu sva skoraj trideset let, poznava se od 12. leta starosti, skupaj sva se prebila skozi številne težave. Imava tri otroke in vse skupaj je žalostno. Trenutno sem najbolj zaskrbljen zaradi otrok," je dodal White.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by UFCBETS.pro (@ufc.bets.pro)

Priče dogodka so za TMZ povedale, da sta bila zakonca White v času incidenta v alkoholiziranem stanju, kar je botrovalo eskalaciji situacije.

Potek incidenta je za omenjeno ameriško medijsko mrežo potrdila tudi Anne White.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 08:26 4. Januar 2023.

    Za kaj se pa nebi smel tako odzvati...a niso ženske enakopravne moškim...so enako močne,zmorejo vse,kar moški zmorejo,itd.... Aja,saj res...samo takrat,ko …

  • 13:02 3. Januar 2023.

    Čaki mal,pa saj ga je ona prva udarila,res da se ne bi smel tako odzvati, ampak...!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.