Šport
14508 ogledov

Veliki šef UFC oklofutal ženo, vse ujela kamera

Dana White Profimedia
Predsednik znane športne organizacije se ni pokazal v najlepši luči.

Dana White je med novoletnim rajanjem v Mehiki fizično napadel svojo soprogo. Posnetek incidenta je zaokrožil po spletu, veliki vodja borilne organizacije se je že odzval na škandal.

Na posnetku je moč videti Whita, ki jezno govori s sporogo, medtem ko jo drži za roko. Njegova žena Anne, s katero je v zakonu že 26 let, mu je "prilepila" klofuto. Na to je mož odgovoril "z obrestmi" in nekajkrat udaril življenjsko sopotnico.

"Z ženo sva bila na slavju za novo leto in na žalost se je zgodilo, kar se je. Veste, da sem eden tistih, ki vedno govori, da se na žensko ne sme položiti roka, zdaj pa moram govoriti o tej zavedi ...," je na novinarski konferenci dejal White.

"V zakonu sva skoraj trideset let, poznava se od 12. leta starosti, skupaj sva se prebila skozi številne težave. Imava tri otroke in vse skupaj je žalostno. Trenutno sem najbolj zaskrbljen zaradi otrok," je dodal White.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by UFCBETS.pro (@ufc.bets.pro)

Priče dogodka so za TMZ povedale, da sta bila zakonca White v času incidenta v alkoholiziranem stanju, kar je botrovalo eskalaciji situacije.

Potek incidenta je za omenjeno ameriško medijsko mrežo potrdila tudi Anne White.

Komentarjev 2
  • rokobert 08:26 04.januar 2023.

    Za kaj se pa nebi smel tako odzvati...a niso ženske enakopravne moškim...so enako močne,zmorejo vse,kar moški zmorejo,itd.... Aja,saj res...samo takrat,ko jim tako paše...ko pa jim ne paše,pa lahko delajo kar hočejo🤔 Jaz jo bi z taksnim direktom,da nebi več vstala. ...prikaži več Ker pa baba misli,da lahko počne vse brez posledic,pa ga je udarila...misleč,da je ne bo nazaj...je imela še srečo,da je ni "konkretno".

  • Avatar pantani
    pantani 13:02 03.januar 2023.

    Čaki mal,pa saj ga je ona prva udarila,res da se ne bi smel tako odzvati, ampak...!!!

Sorodne novice