Šport
12440 ogledov

MMA borec umrl, žena v bolnišnici, okoliščine šokirajo

Reševalni pas/Twitter
Policija preiskuje nenavadne okoliščine smrti 33-letnega ruskega MMA borca.

Svet borilnih veščin je pretresla novica o nenadni smrti komaj 33-letnega Aleksandra Pisareva. Pokojni MMA borec je bil pred usodnim dnem v zelo dobrem zdravstvenem stanju, prav tako ni bolehal za nobeno kronično boleznijo, zato je okoliščine njegove smrti pod drobnogled vzela policija.

Po za zdaj neuradnih informacijah naj bi Pisarev umrl za posledicami zastrupitve s hrano, je poročala ruska tiskovna agencija Tass, ki se sklicuje na prve izsledke obdukcije.

 | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter
Pisarev in njegova soproga naj bi se zastrupila z lubenico, ki sta jo zaužila pred spanjem. Pisarev je nato ponoči umrl, njegovo ženo pa so naslednji dan odpeljali v bolnišnico, kjer so ji še pravočasno nudili pomoč.

Žena, ki je še vedno na opazovanju, ni več v življenjski nevarnosti, medtem ko pokojnik ni imel takšne sreče. Negibnega Pisareva in bolno soprogo je v nedeljskih popoldanskih urah našel borčev oče.

"Ob štirih popoldne sem se vrnil s sprehoda s psom in sina poklical k večerji. Ker nisem dobil odgovora, sem vstopil v njuno sobo. Aleks in žena sta spala. Ko sem se jima približal, sem ugotovil, da sin ne diha. Njegovo ženo so odpeljali z rešilcem," je za Shot povedal Igor Vladimirovič.

Za več podrobnosti bo treba počakati na izsledke preiskave. Po pisanju nekaterih ruskih medijev naj bi bila za Pisareva usodna kombinacija halucinogenih gobic, alkohola in opiatov, ni pa jasno, ali so omenjene substance botrovale hospitalizaciji njegove žene.

Pisarev se je v profesionalni karieri boril na petih MMA dvobojih, zabeležil pa je tri zmage in dva poraza. V Rusiji je osvojil več naslovov v mladinski konkurenci, bil pa je tudi finalist evropskega MMA prvenstva. Nazadnje se je v oktagonu boril februarja 2020, ko je moral predati dvoboj proti rojaku Maksimu Usojanu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice