Svet
28371 ogledov

Vdrl v hišo in ubil mamo dveh otrok

Umor v Vukovarju
1/2
Danijela Mikola/24sata
Podrobnosti grozljivke v Vukovarju.

Policija temeljito pregleduje vse skrite kotičke v Čakovečki ulici v Vukovarju, kjer je bila v soboto zvečer ubita 38-letna ženska. V Borovem Naselju je namreč moški vlomil v hišo in žensko po verbalnem in fizičnem napadu večkrat zabodel z nožem ter nato pobegnil iz hiše, poroča hrvaški portal 24sata. Čeprav so hudo poškodovano žensko takoj prepeljali v vukovarsko bolnišnico, je tam umrla. Moški naj bi žensko napadel v času, ko sta bila v hiši njena majhna otroka in slišala jok hudo poškodovane matere. Krike so slišali tudi nekateri sosedje, a ker je bilo tistega večera vse mesto prekrito z gosto meglo, na ulici ni bilo videti ničesar, niti napadalca, ki je bežal iz hiše, kjer je ubil žensko.

Potem ko jo je zabodel, je moški takoj pobegnil, a so ga policisti zelo hitro našli. Ugotovljeno je bilo, da gre za 45-letnega moškega iz Vukovarja, ki je za zdaj glavni osumljenec za storjeno kaznivo dejanje. Ob prijetju je imel po neuradnih informacijah 1,8 promila alkohola v krvi in ​​je bil pod vplivom mamil, poroča 24sata. V kakšnem razmerju sta bila, policija se še ugotavlja, šlo pa naj bi za nekdanjega partnerja, s katerim sta se že pred časom razšla.

"Bil sem na dvorišču, da bi zaprl vrata, ko sem iz njene hiše zaslišal neke glasove, jokanje. Zdelo se mi je čudno in nisem vedel, kaj naj naredim. Kasneje se je vse umirilo, tako da sem mislil, da je vse v redu, kasneje pa sem videl policijo," je za 24sata povedal sosed, ki je dodal, da je včasih po žensko prišel moški s kombijem. Sosedje pravijo, da je ženska v hiši živela sama z otrokoma, da je že dve leti ločena in da sta bila z možem v dobrih odnosih. Policisti so ves dopoldan hodili po soseski, da bi našli okrvavljeni nož, ki naj bi ga osumljenec odvrgel nekje v grmovje, potem ko je po umoru zapustil hišo.

dezurni@styria-media.si

Umor v Londonu london Svet Obglavila svojo 67-letno prijateljico, to je bil njen motiv Nasilje v družini Pijana najstnica Svet 15-letnica nad mamo, ker ji ta ni omogočila dostopa do interneta
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.