Magazin > VIP
37050 ogledov

Radijski voditelj umrl med vodenjem jutranje oddaje

Mikrofon Pixabay
Razlog za nenadno smrt priljubljenega radijskega voditelja naj bi bil srčni napad.

Radijski voditelj, ki je umrl med jutranjo radijsko oddajo, je bil opisan kot topel, skrben, in zabaven. Prav vsi, ki so ga poznali so ga imeli radi. Po poročanju BBC je 55-letni Tim Gough umrl zaradi domnevnega srčnega napada med vodenjem ponedeljkove jutranje oddaje na radiu GenX.

Tim Gough je večino življenja preživel v Suffolku, svojo radijsko kariero pa je začel leta 1986 na radiu Orwell v Ipswichu.
Sodelavci na radiu so nad nenadno smrtjo in nepričakovano izgubo priljubljenega sodelavca in prijatelja šokirani. Sporočili so še, da je Tim umrl ob 7:50. Glasbe naj bi takrat nenadoma utihnila in se čez nekaj trenutkov ponovno začela predvajati.
 

James Hazell, generalni direktor radia GenX, je dejal: "Če ste poznali Tima osebno, kot sem ga jaz več kot 30 let, bi vedeli, da je bil topel, skrben in zabaven, ki smo ga imeli jaz in moja družina zelo radi. Novica nam je strla srce. Vem, da je njegova družina izjemno potolažena s stotinami prejetih ljubečih sporočil, prosili so za zasebnost v tem težkem času." 

 

Komentarjev 7
  • radovednica 08:07 01.november 2022.

    Kdo je že slišal zanj? A je res znan "radijski" voditelj? Kdo še posluša radio BBC, saj nismo v 2. svetovni vojni.

  • Gandi123 20:49 27.oktober 2022.

    Diagnoza IZNENADitis, zelo pogosta v zadnjih dveh letih!

  • Avatar Syn
    Syn 13:23 27.oktober 2022.

    Miokarditis "gratis". Pfizer je prava zakladnica mrekomernih smrti po celem svetu.