Magazin > VIP
80398 ogledov

Umrl 25-letni sin velikega hollywoodskega zvezdnika

Tim Roth Michael Cormac Roth Profimedia
Tim Roth, akter številnih izjemnih filmskih stvaritev, se je soočil z bolečo izgubo.

V 26. letu starosti je umrl Michael Cormac Roth, sin slovitega angleškega igralca Tima Rotha, je poročal Guardian.

Cormac Roth, sicer kitarist, skladatelj in producent, se je lani novembra soočil z diagnozo raka na modih. Umrl je 16. oktobra, je danes sporočila njegova družina.

"Bil je divja in električna bomba energije, njegov duh je bil napoljen s svetlobo in dobroto," je med drugim zapisano v sporočilu za javnost, ki ga je v svet poslala družina pokojnega.

"Čeprav je imel divjo stran, je bil Cormac obenem utelešenje ljubeznivosti. Nežna duša, ki je ljudem okoli sebe dajala srečo in upanje," je še zapisano v sporočilu.

Leslie Jordan Fotografije nesreče Magazin Hollywood žaluje: Za volanom umrla igralska ikona

Leta 2018 se je Cormac Roth podpisal pod album Pithon, bil je soavtor glasbe za film New Order v letu 2020. 

Cormac Roth je v svoji zadnji objavi na Instagramu letos avgusta dejal: "Ne morete vedno izbrati svoje usode. Ne morete vedno izbirati prihodnosti."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CORM (@cormacroth)

Tim Roth je legendarno hollywoodsko ime. Zaslovel je že v osemdesetih letih v Veliki Britaniji, nato pa plodno sodeloval z režiserjem Quentinom Tarantinom. Z ženo Nikki Butler ima še sina Hunterja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.