Magazin > VIP
30014 ogledov

Hollywood žaluje: Za volanom umrla igralska ikona

Leslie Jordan
1/5
Profimedia
Veljal je za enega najbolj srčnih ljudi v igralskem svetu.

Leslie Jordan, legendarni igralec in komik, se je poslovil v starosti 68 let. Po poročanju TMZ  je priljubljeni igralec umrl v prometni nesreči, v ponedeljek zvečer. Policijski viri so povedali, da se je Jordan s svojim BMW-jem zaletel v steno stavbe. Sumijo, da mu je za volanom postalo slabo.

Leslie Jordan | Avtor: Profimedia Profimedia

Kolegi iz serije Will & Grace se poslavljajo od Leslieja Jordana. Njegov soigralec iz serije Will & Grace, Eric McCormack je Jordanu posvetil dve objavi na svojem Instagramu. "Uničen sem, ko sem izvedel za izgubo Jordana, najbolj smešnega južnjaškega gospoda, kar sem jih kdaj poznal. Veselje in smeh, ki ga je prinesel v vsako epizodo Willa & Grace sta bila neizmerna. Odšel si 30 let prezgodaj. Bil si ljubljen, priljubljen človek."

Igralec Sean Hayes, ki je igral Jacka v Will & Grace, je Jordana označil za enega najbolj smešnih ljudi, s katerimi je imel veselje delati. "Vsi, ki so ga kdaj srečali, so ga imeli radi. Nihče nikoli ne bo kot on. Edinstven talent z velikim, skrbnim srcem. Leslie, pogrešal te bom dragi prijatelj," je zapisal.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sean Hayes (@seanhayes)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.