Šport
12109 ogledov

Ukrajinska šampionka odvrgla krpice za Playboy in izpisala zgodovino

Marina Moroz Instagram/Maryna Moroz
Ukrajinka je postala prva UFC borka, ki je podpisala pogodbo za Playboy.

Ukrajinska lepotica in MMA borka Marina Moroz se je zapisala v zgodovino kot prva UFC borka, ki je pristala na dolgoletno sodelovanje s slovito moško revijo Playboy, kjer bo krasila njeno spletno platformo "centerfold".

Marina Moroz | Avtor: Profimedia Profimedia

Marina, ki nosi vzdevek "Iron Lady", sicer tekmuje v UFC mušji kategoriji že od leta 2015 in ima pod okriljem UFC-a (pred tem je imela pet zmag, brez poraza) do zdaj zelo zavidljivo razmerje 6 zmag in 3 porazov, od tega je slavila na zadnjih treh dvobojih. Tako si je že ustvarila zelo dobro ime znotraj MMA športa.

Vsekakor pa bodo njeni prepoznavnosti in priljubljenosti pomagale tudi omenjene Playboyeve fotografije, izmed katerih jih je nekaj za promocijo že pristalo na socialnih omrežjih. Marinine fotografije bodo sicer na voljo preko Playboyeve spletne platforme "centerfold", kjer bo moral vsak uporabnik plačati, če bo želel dostopati do Ukrajinkinih fotografij.

"Playboy mi je spremnil življenje, zdaj sem drugačna oseba. Vesela sem, da se lahko pohvalim, da bom prva UFC tekmovalka na tej platformi. Včasih sem bila precej zaprta oseba, a me je Amerika spremenila, zdaj sem dosti bolj odprta. Čutim pravo energijo, ko pokažem svoje gole fotografije. Podpis pogodbe za Playboy je zame zelo velika prelomnica. Spremenil je moje življenje, sem čisto druga oseba," je sodelovanje s Playboyem pokomentirala ukrajinska lepotica.

UFC zvezdnici Arianny Celeste in Brittney Palmer sta obe sicer že pred Morozovo krasili izdaje Playboyevih revij, a je šlo zgolj za enkratno sodelovanje, medtem ko je ukrajinska borka s slovito znamko podpisala dolgoročno pogodbo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice