Šport
2437 ogledov

Na spletu žalil boksarja, ta ga je pričakal pred vrati

Ulysses Diaz Instagram
Profesionalni boksar in MMA borec je obtožen povzročitve telesnih poškodb.

Ulysses Diaz, MMA borec in imetnik rekorda za najhitrejši nokavt v boksu z golimi pestmi, se je znašel v priporu zaradi fizičnega napada na neimenovanega spletnega kritika.

Po poročanju ameriških medijev je Diaza ujezil žaljiv komentar na družbenih omrežjih, zaradi česar je pridobil naslov avtorja zapisa in ga počakal pred vhodnimi vrati, kjer ga je s pestjo udaril v obraz.

Žrtev je zaradi posledic napada potrebovala zdravniško pomoč, vročeglavemu borcu pa je sodišče izreklo varščino v višini 5000 dolarjev.

 | Avtor: Instagram Instagram

Podrobnosti napada še niso znane, prav tako ne, s katerimi besedami je žrtev izzvala takšno reakcijo, upamo pa si trditi, da bo pred naslednjo objavo dvakrat premislila o morebitnih posledicah svojih dejanj.

Diaz, zaročenec WWE zvezdnice Dane Brooke, je v svetu profesionalnega boksa doslej zabeležil 12 zmag in en poraz, preizkusil pa se je tudi v MMA, kjer je dobil edini dosedanji dvoboj (1-0).

Vrhunec kariere je doživel lanskega novembra, ko je na boksarskem obračunu brez rokavic v rekordnih treh sekundah nokavtiral Doneleija Benedetta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ulysses Diaz (@uly_monster)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ulysses Diaz (@uly_monster)

Komentarjev 1
  • bebo2 00:08 05.november 2021.

    To je bilo pa zasluženo!